View previous topic - View next topic |
Author |
Message |
Moons
|
Posted: 17 Apr 2025 19:12 initial question | |
|
Шукаю класний магазин для кондитерів і трохи гублюсь у виборі. Хочеться, щоб був великий вибір товарів. І щоб якість була хороша. Можливо, ви маєте улюблене місце, де все це купуєте? |
|
Back to top |
|
 |
Tinni
|
Posted: 18 Apr 2025 14:56 | |
|
Моя донька обожнює солодощі, а її восьмий день народження став для мене викликом — я вирішила зробити тематичний солодкий стіл власноруч. Знайома порадила цей інтернет магазин для кондитерів https://svitpekaria.com.ua/ і я просто захопилась! Знайшла все необхідне для оформлення: фігурні вафлі, їстівні перлини, кольорову мастику і навіть топери. Асортимент дійсно великий, а ціни приємно здивували. Замовлення оформила швидко, оператор зв’язався майже одразу, а посилку надіслали вчасно. Стіл вийшов казковим, донька була у захваті, а гості розпитували, де я взяла такі оригінальні прикраси. Без перебільшення, без цього магазину не обійшлася б. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
Set bookmark for this topic
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
Webboard.org is choosing the fastest connection for you.
server slots: 216/500 |
server load: 15% |
Webboard.org |
server time: 0.11s |
board activity: 5707 |
|