View previous topic - View next topic |
Author |
Message |
Tinni
|
Posted: 28 Apr 2025 09:59 initial question | |
|
У сина наступного року в школі буде багато нових предметів, і я думаю, що настав час замовити підручники. Може, ви знаєте, де можна купити шкільні підручники онлайн? Так, щоб все було в наявності, з доставкою, і не довелося бігати по магазинах в пошуках потрібних книг. |
|
Back to top |
|
 |
Moons
|
Posted: 29 Apr 2025 09:18 | |
|
Замовлення підручників для мого сина завжди було справжнім викликом. Але цього року я вирішила зробити все швидко й без зайвих турбот. Ми з ним разом обрали шкільні підручники та посібники - 11 клас https://book-ye.com.ua/catalog/11-klas/ тут і я зрозуміла, що можу знайти все необхідне без зайвого клопоту. Інтернет-магазин надав відмінний вибір, і я не втратила часу на пошук у книгарнях. Оформила замовлення, а через кілька днів всі потрібні книжки були у нас вдома! Доставку зробили дуже оперативно, і це було неймовірно зручно. Тепер мій син готується до випускних іспитів із найкращими матеріалами. Я дуже задоволена тим, як швидко та зручно вдалося отримати все необхідне для навчання. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
Set bookmark for this topic
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
Webboard.org is choosing the fastest connection for you.
server slots: 140/500 |
server load: 11% |
Webboard.org |
server time: 0.11s |
board activity: 5596 |
|